059/43 81 71

Ma: GESLOTEN  Di:  9u-12u en 13u30-18u. Woe:  9u-12u. Do:  9u-12u en 13u30-18u. Vrij: 8u30-12u en 13u00-18u. Za: 8u-16u  Zo: GESLOTEN

Waarom werk ik zo graag met het merk Subtil?

Hoogwaardige ingrediënten uit Frankrijk

Subtil maakt gebruik van hoogwaardige ingrediënten die afkomstig zijn uit Frankrijk, een land dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit in de schoonheidsindustrie. Deze ingrediënten dragen bij aan de effectiviteit en verzorging van de haarproducten voor jouw haar. Ik voel deze kwaliteit elke dag wanneer ik haren was.

PROFESSIONELE FORMULES

De haarproducten van Subtil zijn samengesteld met professionele formules die zijn ontwikkeld om optimale resultaten te bereiken. Of het nu gaat om het kleuren, verzorgen of stylen van het haar, Subtil biedt producten die voldoen aan de hoogste normen in de kappersbranche.

Innovatieve Kleurtechnologie:

Subtil staat bekend om zijn innovatieve kleurtechnologie. Of het nu gaat om subtiele highlights, levendige kleuren of volledige kleurtransformaties, de kleurproducten van Subtil zorgen voor duurzame en levendige resultaten zonder je haar te beschadigen.

Uitgebreid Assortiment voor Diverse Haarbehoeften:

Subtil biedt een uitgebreid assortiment haarproducten, waaronder kleuringen, verzorgingsproducten en stylingproducten. Hierdoor kan ik als kapster aan de unieke behoeften van jouw haar voldoen, ongeacht je haartype, textuur of gewenste stijl.

Veilig en Mild voor het Haar:

De producten van Subtil zijn ontwikkeld met aandacht voor de gezondheid van je haar. Ze zijn mild en veilig in gebruik, zelfs voor de meest gevoelige haartypes. Je geniet van de nieuwste trends en kleuren zonder concessies te doen aan de gezondheid van je haar.